Over ons

Beste tuinliefhebbers

De lente is in het land en velen onder ons staan te popelen om de tuin zomerklaar te maken. Onze plantenbakken staan klaar om gevuld te worden met de betoverende kleurenpracht van verse éénjarigen. Onze tuin heeft misschien ook hier en daar nog wel een plekje vrij om er een droomtuin van te maken met een resem nieuwe planten.

Wij, de firma Verberckt NV, zijn dan ook al vele maanden bezig om jullie plantendromen te verwezenlijken, maar helaas heeft het corona-virus roet in het eten gegooid. Onze met veel liefde gekweekte planten kunnen hun weg naar de tuincentra niet vinden omdat deze gesloten zijn. Daarom hebben we deze website opgericht om onze plantjes rechtstreeks naar de mensen te brengen.

Om jullie binnen een paar maanden toch te kunnen laten genieten van een zalige zomertuin, hebben wij besloten om onze planten te koop aan te bieden via onze webshop. Hier kunnen jullie ons uitgebreide gamma terugvinden. We verzekeren jullie van de allerbeste kwaliteit zoals wij die al vele decennia aan al onze klanten leveren.

Heb je een vraag? Kijk dan zeker eens bij de frequente vragen en je kan ons ook steeds bereiken via het contactformulier.

Tot gauw!

Groene groetjes van alle medewerkers van Belgische Planten.